1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Register so you can experience the greatest RPG server ever! Use the keyword "Herocraft" when registering!Register! Enjoy the server @ play.hc.to !
    Dismiss Notice
  3. Guest, Make sure to use our LAUNCHER! Read more here!
    Dismiss Notice

ALERT Herocraft Launcher: Technic Modpack Available!

Discussion in 'Announcements' started by Kainzo, Feb 10, 2015.

ALERT Herocraft Launcher: Technic Modpack Available!

Discussion in 'Announcements' started by Kainzo, Feb 10, 2015.

  1. MrHackme321

    MrHackme321 Dirt

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    Could you add shaders mod to this launcher ?
     
  2. MacLager

    MacLager Gold

    Joined:
    Apr 4, 2013
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    38
    Attempted to download the modpack but I am receiving an error message saying it is corrupted..
    .
     
  3. Darkdar

    Darkdar Gold

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    6
    Trophy Points:
    38
    sadly getting this error saying that heromod had an error on startup :( "java.lang.illegalstateexception function is not supported"
     
    Last edited: Apr 3, 2015
  4. Hivix

    Hivix Dirt

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    Love it! Best RPG server on Minecraft tbh <3
     
  5. Kainzo

    Kainzo The Disposable Hero Staff Member Founder Adventure Team

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    17,831
    Trophy Points:
    252
    Thanks for the compliment! :D
     
  6. BalRatMort

    BalRatMort Dirt

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    The pack isn't working
     
  7. Weikauno

    Weikauno ICE ICE ICE!

    Joined:
    Dec 26, 2012
    Messages:
    265
    Trophy Points:
    117
    I found that after downloading the technic launcher and opening it the first time and finding the heromodpack, it won't download, but does download if you restart the launcher after signing in for the first time on the launcher. At least for me. It's something to try if you're stuck and haven't tried this yet. Good luck y'all, haha!
     
    • Agree Agree x 1
    • Friendly Friendly x 1
  8. Dr_HarrisonWells

    Dr_HarrisonWells Dirt

    Joined:
    May 17, 2015
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    Says it is offline....
     
  9. Kainzo

    Kainzo The Disposable Hero Staff Member Founder Adventure Team

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    17,831
    Trophy Points:
    252
    Services at Technic could have been down, try it now?
     
  10. OneidaKestrel_28

    OneidaKestrel_28 Dirt

    Joined:
    May 30, 2015
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    4
    Hello my name is OneidaKestrel_28 I am having problems installing the mod pack when I try it comes up with a message like this... (attatched file) Please help me I would love to play with the mod pack... IMG_2290[1].JPG
     
  11. DnknDonut

    DnknDonut Dirt

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    I can't install the mod pack either friends. The launcher also says Herocraft is offline, which isn't the case

    EDIT: Nevermind, the man above me spoke the truth, after a restart of the launcher it now installs.
     
  12. Kazzumin

    Kazzumin Dirt

    Joined:
    Jun 16, 2015
    Messages:
    3
    Trophy Points:
    4
    Hmm, tried finding the herocraft, but it says its offline and not available for installation,.............NEVERMIND, JUST RESTART YOUR LAUNCHER :)
     
  13. Kainzo

    Kainzo The Disposable Hero Staff Member Founder Adventure Team

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    17,831
    Trophy Points:
    252
    Correct, I think this is something to do with the launcher and not our specific modpack, thanks for the reply!
     
  14. Rawhidewow

    Rawhidewow Dirt

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    1
    Trophy Points:
    1
    send me an email when you guys quit using the Technic launcher i would love to play but i wont ever use that launcher after the way they treated the mod authors

    there are many better alternatives that i wont list here out of respect but it would be an easy change to make
     
  15. cruzerdude10

    cruzerdude10 Gold

    Joined:
    Apr 4, 2015
    Messages:
    29
    Trophy Points:
    35
    Its not required..
     
  16. simonh2000

    simonh2000 Wood

    Joined:
    Jul 8, 2015
    Messages:
    6
    Trophy Points:
    8
    Hey, when I tried to download the launcher for OSX, it told me that "This type of file can harm your computer. Do you want to keep TechnicLauncher.jar anyway?". What does it mean by that, do you know?
     
  17. LordZelkova

    LordZelkova Ashen One... Staff Member Administrator Guide Wiki Team Event Team Balance Team Tier 8

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    2,690
    Trophy Points:
    222
    .jar files are the most common way of spreading malware to OSX as the .exe isn't usable. Your computer is warning that .jars can be harmful, however the Launcher is ok to use (I use OSX as well)
     
    • Like Like x 1
  18. Kainzo

    Kainzo The Disposable Hero Staff Member Founder Adventure Team

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    17,831
    Trophy Points:
    252
    Greetings,
    Herocraft is playable without a modpack. However, if you know of other launchers that are widely used, feel free to list them here on PM me :)
     
    • Like Like x 1
  19. mazev

    mazev Wood

    Joined:
    Jul 11, 2015
    Messages:
    2
    Trophy Points:
    8
    Having the same problem but the message goes
    "Failed to download http://herocraftonline.com/Herocraft.zip
    Please contact the modpack author."
    Restarting the launcher won't help
     
  20. Trazil

    Trazil Senior Herald Staff Member Senior Staff Guide Herald Event Team Proctor Adventure Team Boss Scripter Tier 2

    Joined:
    Mar 31, 2013
    Messages:
    1,499
    Trophy Points:
    181
    Try deleting the launcher and re downloading it
     

Share This Page