1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Register so you can experience the greatest RPG server ever! Register! Enjoy the server@ hub.hc.to !
  3. Greetings Guest!

    There's a new map coming! Everything will be reset - this is an exciting time! June 20th will embark Herocraft on a new journey! Enjoy!. Read more here.

  4. Herocraft's 4th Birthday! CELEBRATE with 50% PASSIVE increase of EXP until Oct 31st You can find more information at the news post!

Bug Cannot place hoppers

Discussion in 'Bug Reporting' started by Jonsoon, Jul 19, 2013.

Bug Cannot place hoppers

Discussion in 'Bug Reporting' started by Jonsoon, Jul 19, 2013.

  1. Jonsoon

    Jonsoon Modsoon (Moderator) Staff Member Moderator Architect Herald Balance Team Adventure Team Tier 8

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    2,796
    Trophy Points:
    222
    It says:

    I am a level 40 Engineer and could place them fine yesterday.
  2. Jonsoon

    Jonsoon Modsoon (Moderator) Staff Member Moderator Architect Herald Balance Team Adventure Team Tier 8

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    2,796
    Trophy Points:
    222
    -_- they said they fixed that....

    Every time I make a work around due to something in the Engineer class being broken, I run into another. I am finally seeing why everyone bitches about this class.

    Is there an ETA on this before I try and figure out plan D?
  3. STDs4YouAnd4Me

    STDs4YouAnd4Me Diamond Tier 8

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    921
    Trophy Points:
    182
    Weird... it was fixed, and implemented again. Not sure why it was removed.
  4. Royfaren

    Royfaren A frightening Cactus!

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Messages:
    190
    Trophy Points:
    77
    ^ it was fixed. I even tested to make sure.
    You CAN use them on your own chest shops.
  5. 0xNaomi

    0xNaomi ICE ICE ICE! Coder Balance Team Tier 6

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    800
    Trophy Points:
    108
  6. Johnbaur

    Johnbaur Diamond Tier 7

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    1,367
    Trophy Points:
    162
    Kainzo said that you could still use them to steal from locked chests.
  7. 0xNaomi

    0xNaomi ICE ICE ICE! Coder Balance Team Tier 6

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    800
    Trophy Points:
    108
    I checked LWC's code, too, originally. It should also protect. What else is there?
  8. Kainzo

    Kainzo The Disposable Hero Staff Member Founder Adventure Team

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Messages:
    15,472
    Trophy Points:
    222
    I haven't said anything.

    gabizou - please check into this.
    • Like Like x 1
  9. gabizou

    gabizou Sage of World Making Tier 7

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,855
    Trophy Points:
    222
    A petition was created asking whether hoppers were allowed to be used to steal from chest shops. I tested single chest chest shops and that security feature was indeed there; however, double chest sized chest shops were not protected. Therefore, Kainzo told me to again disable hoppers to prevent any issue of player shops loosing all sense of security.

    Unless this security issue was fixed in a more recent build of the. He st shop plugin for 1.5.2, hoppers are still disabled.
  10. 0xNaomi

    0xNaomi ICE ICE ICE! Coder Balance Team Tier 6

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    800
    Trophy Points:
    108
    The security methods used by ChestShop are public, could we not run a secondary check where that if it's placed adjacent to a double chest it'll run said security check on *both* chests rather than one?
  11. 0xNaomi

    0xNaomi ICE ICE ICE! Coder Balance Team Tier 6

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    800
    Trophy Points:
    108
    Ran a local test with latest ChestShop, couldn't place adjacent to either chest block at all unless I was an OP.
    (Test instance didn't use a permissions plugin.)
  12. STDs4YouAnd4Me

    STDs4YouAnd4Me Diamond Tier 8

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    921
    Trophy Points:
    182
    What's the update on the hoppers issue?
  13. KucheKlizma

    KucheKlizma Stone

    Joined:
    Aug 16, 2013
    Messages:
    2
    Trophy Points:
    10
    This hopper security issue seems to be months old, is it not fixed yet?

    If pistons are disabled too i'll be hella pissed >.<
  14. Jonsoon

    Jonsoon Modsoon (Moderator) Staff Member Moderator Architect Herald Balance Team Adventure Team Tier 8

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    2,796
    Trophy Points:
    222
    They are rumoured to be enabled soon.
    • Optimistic Optimistic x 1
  15. KamykII

    KamykII Wood

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Messages:
    4
    Trophy Points:
    8
    I read the previous issues, and I see no progress. Do they ever be included? And what's with pistons? I have 32 lvl and i can't check this.
  16. Jonsoon

    Jonsoon Modsoon (Moderator) Staff Member Moderator Architect Herald Balance Team Adventure Team Tier 8

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    2,796
    Trophy Points:
    222
    Pistons are a level 38 skill

Share This Page